Gaļas bumbiņas saldskābajā mērcē

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 700 g cūkgaļas maltā gaļa
  • 3 sīpoli
  • 2 olas
  • 5 šķēle/s baltmaize
  • 2 ēd. k. skābais krējums
  • 6 tomāti
  • 6 daiviņa/s ķiploki
  • 400 ml paprikas lečo
  • 1 šķipsna/s timiāns
  • 1 šķipsna/s selerijas lapas
  • 1 ēd. k. medus
  • 200 ml tomātu mērce
  • 1 šķipsna/s pētersīlis
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 čili pipars (pēc vēlmēm)

Pagatavošana

60 min.
  1. Malto gaļu sajauc ar smalki sagrieztiem sīpoliem, olu, izmērcētu baltmaizi, krējumu, sāli, pipariem, un var pievienot arī maltās gaļas garšvielu. Izveido vienādas bumbiņas un uz 25 minūtēm ieliek 200 grādos cepeškrāsnī.
    Malto gaļu sajauc ar smalki sagrieztiem sīpoliem, olu, izmēr...
  2. Tikmēr pannā lieksagrieztus tomātus, sīpolus, ķiplokus, paprikas lečo (līdz ar to nav jāpievieno čili, jo šeit jau tas ir sastāvā), timiānu, selerijas lapas, pētersīli, karoti medu. Apcep un vēl klāt pievieno nedaudz tomātu mērces, ja šķiet nedaudz par "biezu" mērce.
    Tikmēr pannā lieksagrieztus tomātus, sīpolus, ķiplokus, papr...
  3. Tad liek bumbiņas jau sagatavotajā mērcē un vēl pasautē visu kopā kādas 15 minūtes.
    Gatavs!
    Tad liek bumbiņas jau sagatavotajā mērcē un vēl pasautē visu...
  4. Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi