1. Malto gaļu sajauc ar smalki sagrieztiem sīpoliem, olu, izmērcētu baltmaizi, krējumu, sāli, pipariem, un var pievienot arī maltās gaļas garšvielu. Izveido vienādas bumbiņas un uz 25 minūtēm ieliek 200 grādos cepeškrāsnī.
Foto: Kristine Berga
2. Tikmēr pannā lieksagrieztus tomātus, sīpolus, ķiplokus, paprikas lečo (līdz ar to nav jāpievieno čili, jo šeit jau tas ir sastāvā), timiānu, selerijas lapas, pētersīli, karoti medu. Apcep un vēl klāt pievieno nedaudz tomātu mērces, ja šķiet nedaudz par "biezu" mērce.
Foto: Kristine Berga
3. Tad liek bumbiņas jau sagatavotajā mērcē un vēl pasautē visu kopā kādas 15 minūtes. Gatavs!