Laša fileja garšvielu kažokā

Maigs lasis gardā, aromātiskā un kraukšķīgā kažociņā. Vienkārši, ātri un gardi!
Recepte tapusi sadarbībā ar Vegeta.
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 400 g laša fileja
  • 50 g rīvmaize
  • 40 g sviests
  • 10 g Vegeta zivīm
  • 1 citrons
  • Zaļumi

Pagatavošana

30 min.
  1. Bļodā pārliek mīkstu sviestu, pievieno rīvmaizi, rīvētu citrona miziņu, sasmalcinātus zaļumus, garšvielas un visu kārtīgi samaisa līdz veidojas drupačas.
  2. Uz cepešpannas liek laša fileju. Pa virsu pārber ar drupačām un piespiež.
  3. Cep 20 min. 200 grādos.
    Cep 20 min. 200 grādos.
  4. Labu apetīti!
    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi