Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Laša fileja garšvielu kažokā

Maigs lasis gardā, aromātiskā un kraukšķīgā kažociņā. Vienkārši, ātri un gardi!
Recepte tapusi sadarbībā ar Vegeta.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 400 g laša fileja
  • 50 g rīvmaize
  • 40 g sviesta
  • 10 g Vegeta zivīm
  • 1 citrons
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Bļodā pārliek mīkstu sviestu, pievieno rīvmaizi, rīvētu citrona miziņu, sasmalcinātus zaļumus, garšvielas un visu kārtīgi samaisa līdz veidojas drupačas.
  2. Uz cepešpannas liek laša fileju. Pa virsu pārber ar drupačām un piespiež.
  3. Cep 20 min. 200 grādos.
    Cep 20 min. 200 grādos.

    FOTO: Vegeta

  4. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Vegeta

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas