Laša Wok

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • Nepieciešams
  • 300 g Laša fileja
  • 50 g Sīpols
  • 100 g Paprika
  • 50 g Burkāns
  • 300 g Pok choi kāposts
  • 40 g Puravs
  • 150 g Stikla nūdeles
  • 6 ēd. k. Sojas mērce (ponzu)
  • 1 šķipsna/s Sāls
  • 1 šķipsna/s Svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Uz pannas sacep ripiņās sagrieztu sīpolu, pievieno plāni sagrieztu burkānu un papriku un cep līdz mīksti. Tad pievieno laša filejas kubiņus un apcep. Pašās beigās pieber pok choi kāposta gabaliņus un nedaudz cep kopā 2-3 min. Kāpostam ir jāpaliek kraukšķīgam. Beigās uzlej ponzu sojas mērci (var izmantot parasto sojas mērci un piespiest citrona sulu). Pievieno sāli un piparus un smalki sagrieztu puravu vai citus zaļumus. Servējot porciju iemaisa stikla nūdeles (stikla nūdeles aplej ar vārošu ūdeni un patur 2-3 min kamēr mīkstas, nolej lieko ūdeni)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi