Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Laša Wok

FOTO: Darta Podina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • Nepieciešams
  • 300 g laša fileja
  • 50 g sīpolu
  • 100 g paprikas
  • 50 g burkānu
  • 300 g pok choi kāposts
  • 40 g puravs
  • 150 g stikla nūdeles
  • 6 ēd. k. sojas mērce (ponzu)
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s svaigi malti melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Uz pannas sacep ripiņās sagrieztu sīpolu, pievieno plāni sagrieztu burkānu un papriku un cep līdz mīksti.
  2. Tad pievieno laša filejas kubiņus un apcep. Pašās beigās pieber pok choi kāposta gabaliņus un nedaudz cep kopā 2-3 minūtes. Kāpostam ir jāpaliek kraukšķīgam.
  3. Beigās uzlej ponzu sojas mērci (var izmantot parasto sojas mērci un piespiest citrona sulu).
  4. Pievieno sāli un piparus un smalki sagrieztu puravu vai citus zaļumus. Servējot porciju iemaisa stikla nūdeles (stikla nūdeles aplej ar vārošu ūdeni un patur 2-3 minūtes, kamēr mīkstas, nolej lieko ūdeni).

    Lai labi garšo!
    Pievieno sāli un piparus un smalki sagrieztu puravu vai citu...

    FOTO: Darta Podina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rūjas salāti

Rūjas salāti

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas