Laša Wok

2019. gada 31. oktobris
Foto: Darta Podina
Pagatavošana
30 min
1. Uz pannas sacep ripiņās sagrieztu sīpolu, pievieno plāni sagrieztu burkānu un papriku un cep līdz mīksti.
2. Tad pievieno laša filejas kubiņus un apcep. Pašās beigās pieber pok choi kāposta gabaliņus un nedaudz cep kopā 2-3 minūtes. Kāpostam ir jāpaliek kraukšķīgam.
3. Beigās uzlej ponzu sojas mērci (var izmantot parasto sojas mērci un piespiest citrona sulu).
4. Pievieno sāli un piparus un smalki sagrieztu puravu vai citus zaļumus. Servējot porciju iemaisa stikla nūdeles (stikla nūdeles aplej ar vārošu ūdeni un patur 2-3 minūtes, kamēr mīkstas, nolej lieko ūdeni).

Lai labi garšo!
Foto: Darta Podina
Uz augšu