Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Lai iegūtu interesantu uz putru, izmanto ķirbi un pievieno arī ābolu. Ķirbis tai piešķirs jauku oranžu krāsu un saldu garšu. Nemet savus Helovīna ķirbi prom, tā vietā pagatavo šo garšīgo putru.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 70 ml piena
  • 35 g ķirbis
  • 30 g āboli
  • 25 g rīsu pārslas
  • 40 ml ūdens
  • 2 tējk. brūnas cukurs
  • 1 tējk. olīveļļa
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Katliņā liek sagrieztu ķirbi, pārlej ar ūdeni un liek vārīties.
  2. Kad ķirbis jau 3 minūtes vārās, pielej pienu, pievieno brūno cukuru, rīsu pārslas un vāra.
    Kad ķirbis jau 3 minūtes vārās, pielej pienu, pievieno brūno...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Pa to laiku sarīvē ābolu.
  4. Kad pārslas gatavas, liek klāt sarīvēto ābolu un pielej nedaudz olīveļļas.
    Kad pārslas gatavas, liek klāt sarīvēto ābolu un pielej neda...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Visu samaisa un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Visu samaisa un pasniedz.

Labu apetīti!

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Laša Wok

Laša Wok

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas