Rīsu putra ar ķirbi un āboliem

Lai iegūtu interesantu uz putru, izmanto ķirbi un pievieno arī ābolu. Ķirbis tai piešķirs jauku oranžu krāsu un saldu garšu. Nemet savus Helovīna ķirbi prom, tā vietā pagatavo šo garšīgo putru.

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 70 ml piens
  • 35 g ķirbis
  • 30 g āboli
  • 25 g rīsu pārslas
  • 40 ml ūdens
  • 2 tējk. brūnas cukurs
  • 1 tējk. olīveļļa
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Katliņā liek sagrieztu ķirbi, pārlej ar ūdeni un liek vārīties.
  2. Kad ķirbis jau 3 minūtes vārās, pielej pienu, pievieno brūno cukuru, rīsu pārslas un vāra.
    Kad ķirbis jau 3 minūtes vārās, pielej pienu, pievieno brūno...
  3. Pa to laiku sarīvē ābolu.
  4. Kad pārslas gatavas, liek klāt sarīvēto ābolu un pielej nedaudz olīveļļas.
    Kad pārslas gatavas, liek klāt sarīvēto ābolu un pielej neda...
  5. Visu samaisa un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Visu samaisa un pasniedz.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi