Saldā šokolādes desa

Šokolādes desa - kuram gan tā negaršo?

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 400 g cepumu
  • 1 glāze/s cukura
  • 150 g sviesta
  • 200 g marmelādes
  • 12 tējk. kakao pulvera

Pagatavošana

30 min.
  1. Ņem lielu bļodu, kurā sadrupina cepumus dažāda izmēra gabaliņos
  2. Marmelādes sagriež dažāda izmēra gabaliņos un pievieno cepumiem. Rūpīgi samaisa.
    Lai ērtāk būtu sagriezt, uz neilgu brīdi var ievietot saldētavā.
  3. Ņem katliņu, kurā sakuļ olas kopā ar cukuru. Silda uz lēnas uguns.
  4. Pievieno sviestu, kas ir istabas temperatūrā un kakao pulveri.
    Aktīvi maisa.
  5. Kad masa kļuvusi viendabīga, pārlej pāri iepriekš sagatavotajiem cepumiem.
    Visu maisa līdz visi cepumi ir pārklājušies .
  6. Gatavp masu liek folijā/ pārtikas plēvē un gatavo garenu desas formu, liek ledusskapī atdzesēties.

    Lai labi garšo!
    Gatavp masu liek folijā/ pārtikas plēvē un gatavo garenu des...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Kaspars Freibergs 28. oktobris 22:55
Toreiz cepumus ražoja f-kā "17. jūnijs". Tagad tādus pašus ražo "Staburadze" ar nosaukumu "Selga".
Kaspars Veidenbaums 24. oktobris 21:20
Ta ir loti sena recepte,vienigi vajadzetu ari cepumu marku pateikt,...tadu cepumu kad si recepte radas vairs musdienas nav piejami...taka autorm butu tomer labi padalitiesa ar informaciju,varetu but selga,bet lielvekalos sveramajo cepumu klasta ari ir sis tas ieveribas cienigs,a nosaukumus neesu lasijis,.....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi