1. Sagatavo pīrāgam nepieciešamās sastāvdaļas.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Bļodā ber miltus, pievieno cepamo pulveri, sāli, pienu un izkausētu sviestu. Visu samaisa līdz iegūst vienmērīgu mīklu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Mīklu liek pannā (ērti izmantot kēksa formu), virsū liek sagrieztas sīpolu šķēles, uzber sāli, piparus un saliek svaigas bazilika lapiņas.
4. Tomātu sagriež ripiņās.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Liek uz mīklas un cep 200 grādos 20 - 25 minūtes.
6. Uzber sieru un cep, līdz tas vienmērīgi izkusis.
Labu apetīti!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs