Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Šokolādes fondants

Šī sātīgā šokolādes biskvīta kūka, kas pildīta ar kūstošu viduci vidējais ir īpašs deserts. Nokaisītas kūciņas ar kakao pulveris un garnētas ar svaigām avenēm tās izskatīsies debešķīgi. Pasniedz ar vaniļas putukrējumu vai saldējuma bumbiņu.
Pagatavošana
25 min
1. Formiņas ietauko ar sviestu un vienmērīgi izkaisa ar kakao.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Bļodā liek gabaliņos sadrupinātu šokolādi, cukuru, sviestu. Visu izkausē ūdens peldē.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Pievieno olas un iemaisa masā.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Pieber miltus un visu samaisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu bez kunkuļiem. Lej formiņās.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Cep 180 grādos 10-12 minūtes.
Pasniedz pārkaisot ar kakao un dekorējot ar ogām.

Lai labi garšo!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu