Šokolādes fondants

Šī sātīgā šokolādes biskvīta kūka, kas pildīta ar kūstošu viduci vidējais ir īpašs deserts. Nokaisītas kūciņas ar kakao pulveris un garnētas ar svaigām avenēm tās izskatīsies debešķīgi. Pasniedz ar vaniļas putukrējumu vai saldējuma bumbiņu.

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 100 g sviesta
  • 2 olas
  • 3 ēd. k. cukura
  • 2 ēd. k. miltu
  • 2 ēd. k. kakao
  • 1 ēd. k. sviesta formiņu ietaukošanai

Pagatavošana

25 min.
  1. Formiņas ietauko ar sviestu un vienmērīgi izkaisa ar kakao.
    Formiņas ietauko ar sviestu un vienmērīgi izkaisa ar kakao.
  2. Bļodā liek gabaliņos sadrupinātu šokolādi, cukuru, sviestu. Visu izkausē ūdens peldē.
    Bļodā liek gabaliņos sadrupinātu šokolādi, cukuru, sviestu....
  3. Pievieno olas un iemaisa masā.
    Pievieno olas un iemaisa masā.
  4. Pieber miltus un visu samaisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu bez kunkuļiem. Lej formiņās.
    Pieber miltus un visu samaisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu...
  5. Cep 180 grādos 10-12 minūtes.
    Pasniedz pārkaisot ar kakao un dekorējot ar ogām.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādos 10-12 minūtes. 
Pasniedz pārkaisot ar kakao...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi