Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Šī sātīgā šokolādes biskvīta kūka, kas pildīta ar kūstošu viduci vidējais ir īpašs deserts. Nokaisītas kūciņas ar kakao pulveris un garnētas ar svaigām avenēm tās izskatīsies debešķīgi. Pasniedz ar vaniļas putukrējumu vai saldējuma bumbiņu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 100 g tumšās šokolādes
  • 100 g sviesta
  • 2 olas
  • 3 ēd. k. cukura
  • 2 ēd. k. miltu
  • 2 ēd. k. kakao
  • 1 ēd. k. sviesta formiņu ietaukošanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Formiņas ietauko ar sviestu un vienmērīgi izkaisa ar kakao.
    Formiņas ietauko ar sviestu un vienmērīgi izkaisa ar kakao.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Bļodā liek gabaliņos sadrupinātu šokolādi, cukuru, sviestu. Visu izkausē ūdens peldē.
    Bļodā liek gabaliņos sadrupinātu šokolādi, cukuru, sviestu....

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Pievieno olas un iemaisa masā.
    Pievieno olas un iemaisa masā.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Pieber miltus un visu samaisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu bez kunkuļiem. Lej formiņās.
    Pieber miltus un visu samaisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Cep 180 grādos 10-12 minūtes.
    Pasniedz pārkaisot ar kakao un dekorējot ar ogām.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādos 10-12 minūtes. 
Pasniedz pārkaisot ar kakao...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas