1. Formiņas ietauko ar sviestu un vienmērīgi izkaisa ar kakao.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Bļodā liek gabaliņos sadrupinātu šokolādi, cukuru, sviestu. Visu izkausē ūdens peldē.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Pievieno olas un iemaisa masā.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Pieber miltus un visu samaisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu bez kunkuļiem. Lej formiņās.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Cep 180 grādos 10-12 minūtes.
Pasniedz pārkaisot ar kakao un dekorējot ar ogām.
Lai labi garšo!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs