Sildi vēderu ar šo pikanto rīsu un lēcu zupu. Šī vienā katlā pagatavojamā, veselīgā zupa ir piemērota veģetāriešiem, bet nesmādēs arī gaļas ēdāji. Tā noteikti kļūst tavās mājās ļoti iecienīta!
Pagatavošana
60 min
1. Katliņā, kurā vārīs zupu, ielej eļļu, apcep sagrieztu sīpolu.
2. Pēc brīža pievieno sagrieztu ķiploku un ingveru, apcep.
3. Pieber kurkumu samaisa.
4. Lej klāt buljonu, pievieno arī tomātus. Visu kopā karsē 5-7 minūtes.
5. Ber klāt rīsus un lēcas. Samaisa un vāra, līdz gatavi.
6. Pielej kokosriekstu pienu, uzvāra. Pievieno sāli pēc garšas un gatavs. Pasniedz ar sauju svaigu zaļumu.