Rīsu un lēcu zupa ar kokosriekstu pienu

Sildi vēderu ar šo pikanto rīsu un lēcu zupu. Šī vienā katlā pagatavojamā, veselīgā zupa ir piemērota veģetāriešiem, bet nesmādēs arī gaļas ēdāji. Tā noteikti kļūst tavās mājās ļoti iecienīta!

Sastāvdaļas

  • 100 g brūno rīsu
  • 100 g sarkano lēcu
  • 600 ml dārzeņu buljona
  • 400 ml konservētu tomātu
  • 200 g kokosriekstu piena
  • Ingvers
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1 tējk. kurkuma
  • Eļļa

Pagatavošana

60 min.
  1. Katliņā, kurā vārīs zupu, ielej eļļu, apcep sagrieztu sīpolu.
  2. Pēc brīža pievieno sagrieztu ķiploku un ingveru, apcep.
  3. Pieber kurkumu samaisa.
  4. Lej klāt buljonu, pievieno arī tomātus. Visu kopā karsē 5-7 minūtes.
  5. Ber klāt rīsus un lēcas. Samaisa un vāra, līdz gatavi.
  6. Pielej kokosriekstu pienu, uzvāra. Pievieno sāli pēc garšas un gatavs.
    Pasniedz ar sauju svaigu zaļumu.

    Labu apetīti!
    Pielej kokosriekstu pienu, uzvāra. Pievieno sāli pēc garšas...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi