Sākums > Receptes > Uzkodas

Saldā kartupeļa piciņas

2019. gada 7. oktobris
Saldie kartupeļi ir bagāti ar vitamīniem B6, C un A. Tie satur arī dzelzi, magniju un kāliju, tādejādi organisms iegūst daudz vērtīga. Saldie kartupeļi nav dārgi un tie ļauj just sāta sajūtu ilgu laiku.
Gatavo šīs mazās piciņas vakariņām un darbojies kopā ar bērniem, viņiem patiks šis process.
Pagatavošana
30 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
2. Kartupeli noslauka, nosusina un sagriež vidēja biezuma ripiņās.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Kamēr tiek sagatavots kartupelis, ļauj krāsnij uzsilt līdz 180 grādiem.
4. Kartupeļu ripiņas kārto pannā, uzziež olīveļļu, uzber sāli, paprikas pulveri un liek cepties 10-15 minūtes.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Pa to laiku sasmalcina baziliku. Ja siers nav sarīvēts, tad izdara arī to.
6. Uz ceptajām kartupeļu ripiņām liek tomātu pastu, virsū ber ķiploku pulveri, sieru un svaigo baziliku.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Cep, līdz siers izkusis.

Lai labi garšo!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu