Sākums > Receptes > Salāti

Grilēta cāļa salāti ar medus-sinepju mērci

2019. gada 1. oktobris
Foto: Spoki.lv
Šie ir mani oriģinālsalāti, speciāli pagatavoti manai draudzenei- garšas un produktus saliku vadoties no tā, kas viņai patīk.
Receptes autors: Cigors7
Pagatavošana
25 min
1. Sagatavo sastāvdaļas.
Foto: Spoki.lv
2. Apelsīnu atbrīvo no mizas un sadala daiviņās (noņem arī baltās plēvītes). Vēlāk iedomājos, ka aplsīnu vietā var izmantot arī ābolus, jo, sastāvdaļas dod patīkamu kraukšķi un ābols labi pieskanētu pārējām sastāvdaļām.
Foto: Spoki.lv
3. Uz lēnas liesmas apgrauzdē maizīti un prošuto. To var darīt arī cepenē, bet man cepene ir ļoti sliktā stāvoklī, var teikt padomju laika sliktākā cepene.
Foto: Spoki.lv
4. Uz tās pašas pannas kur bija prošuto - pannu nemazgāju, tur pat sviestu metu vistai. Vista, pirms tam iemarinēta nedaudz romarīnā.

Foto: Spoki.lv
5. Prošuto sagrieu, šito fišku redzēju , viens LT pavārs meistarklasi rādīja un kaltēta prošuto drumstalas lika pastā - riktīgi labs efekts, iepatikās.
Foto: Spoki.lv
6. Sajauc visas mērcei nepieciešamās sastāvdaļas, pagaršojot, lai dominē tā garša, kas vairāk tīkama.
7. Tālākais process vienkāršs - salātlapās iemaisa mērci, pārējās sastāvdaļas kārto pa virsu.
Foto: Spoki.lv
8. Labu apetīti!
Foto: Spoki.lv
Uz augšu