Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Kolekcijas: Veģetārās
Kuram gan negaršo spageti? Pasniedz šo pastas ēdienu ar krēmīgu sēņu mērci un ikviens ēdājs nāks pēc papildus porcijas. Papildini to ar svaigu baziliku un rīvētu sieru īpašam aromātam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Priekš spageti:
  • 300 g spageti
  • Ūdens
  • Sāls
  • Mērcei:
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • 3 sarkanie sīpoli
  • 1 ēd. k. balzamiko
  • 200 g šampinjonu
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 100 g spinātu
  • 200 g saldā krējuma
  • 1 sauja parmezāna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Izvāra spageti kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Sākumā nelielā olīveļļas daudzumā apcep nomizotus un sagrieztus sīpolu kopā ar balzamiko.
  3. Sēnes notīra, sagriež šķēlēs un apcep nelielā daudzumā olīveļļas. Pievieno arī sāli.
  4. Kad sēnes izceptas un iztvaikojis viss liekais šķidrums, liek klāt apceptos sīpolus un svaigus spinātus. Visu kopā uzkarsē.
  5. Pievieno krējumu, samaisa un pieber sieru.
  6. Pēdējais solis: mērcē iemaisa spageti. Pasniedzot uzber mazliet sieru un svaigu baziliku.

    Labu apetīti!
    Pēdējais solis: mērcē iemaisa spageti. Pasniedzot uzber mazl...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas