Kuram gan negaršo spageti? Pasniedz šo pastas ēdienu ar krēmīgu sēņu mērci un ikviens ēdājs nāks pēc papildus porcijas. Papildini to ar svaigu baziliku un rīvētu sieru īpašam aromātam.
Pagatavošana
40 min
1. Izvāra spageti kā norādīts uz iepakojuma.
2. Sākumā nelielā olīveļļas daudzumā apcep nomizotus un sagrieztus sīpolu kopā ar balzamiko.
3. Sēnes notīra, sagriež šķēlēs un apcep nelielā daudzumā olīveļļas. Pievieno arī sāli.
4. Kad sēnes izceptas un iztvaikojis viss liekais šķidrums, liek klāt apceptos sīpolus un svaigus spinātus. Visu kopā uzkarsē.
5. Pievieno krējumu, samaisa un pieber sieru.
6. Pēdējais solis: mērcē iemaisa spageti. Pasniedzot uzber mazliet sieru un svaigu baziliku.