Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Šie brokastu batoniņi nav ierastie granolas našķi. Pildīti ar svaigām ogām un čia sēklām tie ir vēl garšīgāki un veselīgāki. Ledusskapī tos vari uzglabāt vairākas dienas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

5
porcijas
  • 250 g pilngraudu pārslu
  • 200 ml valriekstu
  • 200 g dateļu
  • 150 ml svaigu ogu
  • 1 ēd. k. čia sēklu
  • Vaniļas cukurs
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

300 min.
  1. Blenderī ber pilngraudu pārslas - sasmalcina.
  2. Pievieno valriekstus un atkārtoti sasmalcina.
  3. Pievieno šķipsnu sāls un aptuveni tējkaroti vaniļas cukura, ber klāt arī dateles un izmantojot mikseri smalcina, līdz viss sasmalcināts un sajaucies.
  4. Svaigas ogas pēc izvēles sablendē. Pievieno čia sēklas un samaisa.
  5. Cepamtraukā vienmērīgi izklāj pusi no pārslu-dateļu masas, virsū lej ogu masu ar sēklām un uzmanīgi nosedz visu ar otru pusi pārslu-dateļu masas.
  6. Liek ledusskapī un ļau vismaz dažas stundas visam sastingt.
    Sagriež un pasniedz.

    Lai labi garšo!
    Liek ledusskapī un ļau vismaz dažas stundas visam sastingt....

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas