Kabaču šķēles ar tomātiem cepeškrāsnī

Esam tāda izteikta gaļēdāju ģimene, bet brīžiem gaļas vienkārši ir par daudz. Šoreiz viegla,bet garšīga kabaču recepte.
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress

Sastāvdaļas

  • Kabači/cukīni
  • Tomāti
  • Rīvēts siers
  • Majonēze
  • Cukurs, ja vēlas
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

40 min.
  1. Kabačus pārgriež gareniski un sagriež apmēram 1 cm garās šķēlēs.
  2. Uz cepešplāts uzklāj cepampapīru, nosmērē ar nelielu daudzumu eļļas. Uz kabaču strēmelēm uzspiež majonēzi.
    Uz cepešplāts uzklāj cepampapīru, nosmērē ar nelielu daudzum...
  3. Virsū liek plānas (!) tomātu ripiņas. Uzkaisa nedaudz cukura (ja tomāti skābi), sāli un piparus.
    Virsū liek plānas (!) tomātu ripiņas. Uzkaisa nedaudz cukura...
  4. Cep 180 grādos kādas 20-30 minūes. Uzkaisa zaļumus, ja vēlas, rīvētu sieru un vēl pacep cepeškrāsnī kādas 5 minūtes.
    Cep 180 grādos kādas 20-30 minūes. Uzkaisa zaļumus, ja vēlas...
  5. Var pasniegt uzreiz vai ēst aukstus. Abi varianti labi.
    Var pasniegt uzreiz vai ēst aukstus. Abi varianti labi.
  6. Labu apetīti!
    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi