1. Sagatavo sastāvdaļas.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Sajauc zemesriekstu sviestu ar kļavu sīrupu. Pielej granolai un visu kārtīgi samaisa.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Kēksiņu cepšanas pannā iepilda sagatavoto masu, rūpīgi to piezpiežot ar karoti gan pie sāniem, gan apakšas, izveidojot iedobīti.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Pārklāj ar pārtikas plēvi un novieto uz nakti ledusskapī.
5. Uzmanīgi bļodiņas izņem no pannas.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6. Pilda ar jogurtu un dekorē ar ogām.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Jogurtu var izvēlēties pēc paša ieskatiem, tāpat arī var izmantot citas ogas vai augļus.
Lai labi garšo!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs