1. 200 g balto pupiņu, ar dakšiņas palīdzību, saspiež biezenī.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Nomizo un sagriež sīpolu. Katliņā, sakarsētā olīveļļā apcep.
3. Pa to laiku sagriež seleriju, pievieno sīpoliem.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Nomizo burkānus, sagriež un pievieno katliņa saturam. Visu kopā cep 5 minūtes.
5. Sagriež cukinī un liek klāt dārzeņiem. Visu samaisa, pievieno svaigu timiānu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6. Pārlej ar dārzeņu buljonu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Pievieno pastu. Uzvāra.
8. Pievieno tomātus kā arī gan saspiestās pupiņas, gan tās, kas atlikušas neskartas, kā arī spinātus.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
9. Visu uzvāra, lai visas sastāvdaļas gatavas (uzmanība jāpievērš tieši pastai).
Lai labi garšo!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs