Ābolu čipsi

Ābolu čipsi
Foto: Depositphotos.com
Veselīgie augļu čipsi. Ja ābols ļoti salds, cukuru var nebērt.

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Kanēlis
  • Cukurs

Pagatavošana

60 min.
  1. Ābolus ar visu mizu sagriež šķēlītēs (serdi pēc izvēles - var atstāt, var ņemt ārā).
  2. Uzkarsē krāsni līdz 110 grādiem pēc celsija.
  3. Ābolu šķēlītes izkārto uz cepamās plāts - vienā kārtā, nedrīkst mest čupiņā.
  4. Uzkaisa mazlie cukuru un kanēli.
  5. Liek krāsnī un žavē līdz maliņas paliek krunkainas. Tas prasīs aptuveni 45 minūtes līdz stundu, atkarībā no tā, cik plānas šķēlītes.

    Lai labi garšo!
    Liek krāsnī un žavē līdz maliņas paliek krunkainas. Tas pras...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi