Sākums > Receptes > Konservējumi

Konservēta paprika tomātu sulā

2019. gada 26. augusts
Foto: Depositphotos.com
Visi pipari marinādē nav jāliek vienlaicīgi - ties var vārīt pa daļām, galvenais, pieskatīt un nepārvārīt!
Pagatavošana
30 min
1. Paprikas pārgriež uz pusēm un atbrīvo no sēklām. Ja pipari mazi, var atstāt pusītes, bet var griezt mazākās strēmelēs.
2. Ideālā variantā izmantot svaigu tomatu sulu.
3. Sulu liek katlā. Sulai lej klāt etiķi, eļļu, sāli, cukuru, piparus (no katra 10), dažas lauru lapas.
4. Katru ķiploka daiviņu griež uz pusēm un liek sulā.
5. Liek uz plīts, karsē, līdz sāk vārīties.
6. Kad sula sāk vārīties, pavāra vēl 10 minūtas, tad liek iekšā piparus. Papriku vāra burtiski 5 minūtes, lai tas nav pārlieku mīksts.
7. Sterilās burkās blīvi liek paprikas gabaliņus un pārlej ar marinādi, lai visa burciņa būtu pilna.
Skrūvē ciet un gatavs!

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu