Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Sierburgers

Foto: Spoki.lv
Klasika!
Receptes autors: Werkis2
Pagatavošana
40 min
1. Burgeru maizītes ar sezama sēklām pārgriež uz pusēm, ja tās oriģināli nav jau sagrieztas.
Foto: Spoki.lv
2. Sagatavo produktus. Siers labāk būtu bijis čedars vai kāds cits
Foto: Spoki.lv
3. Sataisa bumbiņas, gaļai pilnīgi neko klāt neliek.
Foto: Spoki.lv
4. Pārtaisa bumbiņas par burgeru kotlešu plāceņiem. Bumbiņas iepriekš jāsaveļ, lai visas kotletes ir vienāda izmēra.
Foto: Spoki.lv
5. Uzskaisa sāli pirms cepšanas uz vienas puses, lai cepot padarītu burgera kotletīti sulīgāku.
Foto: Spoki.lv
6. Met uz vidēji karstas pannas, mērenā taukvielu daudzumā.
Foto: Spoki.lv
7. Kamēr viena puse cepās, tikmēr otrai liek virsū sīpolus.
Foto: Spoki.lv
8. Met burgera kotletes riņķī un karamelizē apakšā sīpolus.
Foto: Spoki.lv
9. Kamēr vēl burgera kotletes siltas, met virsū sieru.
Foto: Spoki.lv
10. Ņem burgera maizītes, uzziež sviestu.
Foto: Spoki.lv
11. Met uz karstas, tīras pannas, lai apgrauzdējas.
Foto: Spoki.lv
12. Uz maizītes vienas puses krāmē virsū salātlapas, tomātus, burgeru mērci.
Foto: Spoki.lv
13. Liek virsū burgera kotletes ar izkausētu sieru.
Foto: Spoki.lv
14. Pievieno ketčupu un smalki sagrieztus marinētus gurķīšus.
Foto: Spoki.lv
15. Noslēdz ar otru maizes pusīti un sasprauž ar koka irbulīti, lai labi turas kopā.
Foto: Spoki.lv
16. Ņam, ņam, ņam sulīga gaļiņa un sīpoli ar savu darbu padarījuši.

Labu apetīti!
Foto: Spoki.lv
Uz augšu