Sierburgers

Kolekcijas: Fotorecepšu
Klasika!
Receptes autors: Werkis2

Sastāvdaļas

  • Burgeru maizītes ar sezama sēklām
  • Malta liellopa gaļa ar mērenu tauku saturu (15-20%)
  • Salātlapas
  • Siers
  • Marinēti gurķīši
  • Tomāts
  • Ketčups
  • Burgeru mērce
  • Sīpols
  • Ollīveļļa
  • Sviests
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Burgeru maizītes ar sezama sēklām pārgriež uz pusēm, ja tās oriģināli nav jau sagrieztas.
    Burgeru maizītes ar sezama sēklām pārgriež uz pusēm, ja tās...
  2. Sagatavo produktus. Siers labāk būtu bijis čedars vai kāds cits
    Sagatavo produktus. Siers labāk būtu bijis čedars vai kāds c...
  3. Sataisa bumbiņas, gaļai pilnīgi neko klāt neliek.
    Sataisa bumbiņas, gaļai pilnīgi neko klāt neliek.
  4. Pārtaisa bumbiņas par burgeru kotlešu plāceņiem. Bumbiņas iepriekš jāsaveļ, lai visas kotletes ir vienāda izmēra.
    Pārtaisa bumbiņas par burgeru kotlešu plāceņiem. Bumbiņas ie...
  5. Uzskaisa sāli pirms cepšanas uz vienas puses, lai cepot padarītu burgera kotletīti sulīgāku.
    Uzskaisa sāli pirms cepšanas uz vienas puses, lai cepot pada...
  6. Met uz vidēji karstas pannas, mērenā taukvielu daudzumā.
    Met uz vidēji karstas pannas, mērenā taukvielu daudzumā.
  7. Kamēr viena puse cepās, tikmēr otrai liek virsū sīpolus.
    Kamēr viena puse cepās, tikmēr otrai liek virsū sīpolus.
  8. Met burgera kotletes riņķī un karamelizē apakšā sīpolus.
    Met burgera kotletes riņķī un karamelizē apakšā sīpolus.
  9. Kamēr vēl burgera kotletes siltas, met virsū sieru.
    Kamēr vēl burgera kotletes siltas, met virsū sieru.
  10. Ņem burgera maizītes, uzziež sviestu.
    Ņem burgera maizītes, uzziež sviestu.
  11. Met uz karstas, tīras pannas, lai apgrauzdējas.
    Met uz karstas, tīras pannas, lai apgrauzdējas.
  12. Uz maizītes vienas puses krāmē virsū salātlapas, tomātus, burgeru mērci.
    Uz maizītes vienas puses krāmē virsū salātlapas, tomātus, bu...
  13. Liek virsū burgera kotletes ar izkausētu sieru.
    Liek virsū burgera kotletes ar izkausētu sieru.
  14. Pievieno ketčupu un smalki sagrieztus marinētus gurķīšus.
    Pievieno ketčupu un  smalki sagrieztus marinētus gurķīšus.
  15. Noslēdz ar otru maizes pusīti un sasprauž ar koka irbulīti, lai labi turas kopā.
    Noslēdz ar otru maizes pusīti un sasprauž ar koka irbulīti,...
  16. Ņam, ņam, ņam sulīga gaļiņa un sīpoli ar savu darbu padarījuši.

    Labu apetīti!
    Ņam, ņam, ņam sulīga gaļiņa un sīpoli ar savu darbu padarīju...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi