Grauzdēti turku zirņi

Grauzdēti turku zirņi
Foto: Depositphotos.com
Vienkāršāk vairs nav kur! Un nekādi veikala riekstiņi nestāvēs klāt!

Sastāvdaļas

  • 400 g konservētu turku jeb aunu zirņu
  • 1 tējk. rapšu eļļas
  • 1 tējk. kūpinātas paprikas pulvera
  • 1 tējk. koriandra pulvera
  • 1 tējk. ķimeņu pulvera

Pagatavošana

40 min.
  1. Zirņus kārtīgi tekošā ūdenī noskalo, tad lieko ūdeni nosusina.
  2. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.
  3. Liek zirņus bļodā, pārlej ar eļļu, pievieno visas garšvielas un samaisa, lai tie visi aplipuši ar garšvielām.
  4. Izber tos uz cepamās plāts vienā kārtā un cep 35 minūtes.
    Izņem no krasns un ļauj atdzist.

    Lai labi garšo!
    Izber tos uz cepamās plāts vienā kārtā un cep 35 minūtes....
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi