Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Grauzdēti turku zirņi

FOTO: Depositphotos.com

Vienkāršāk vairs nav kur! Un nekādi veikala riekstiņi nestāvēs klāt!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g konservētu turku jeb aunu zirņu
  • 1 tējk. rapšu eļļas
  • 1 tējk. kūpinātas paprikas pulvera
  • 1 tējk. koriandra pulvera
  • 1 tējk. ķimeņu pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Zirņus kārtīgi tekošā ūdenī noskalo, tad lieko ūdeni nosusina.
  2. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.
  3. Liek zirņus bļodā, pārlej ar eļļu, pievieno visas garšvielas un samaisa, lai tie visi aplipuši ar garšvielām.
  4. Izber tos uz cepamās plāts vienā kārtā un cep 35 minūtes.
    Izņem no krasns un ļauj atdzist.

    Lai labi garšo!
    Izber tos uz cepamās plāts vienā kārtā un cep 35 minūtes....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas