1. Blenderī liek arbūza mīkstumu, pievieno sulu no pus laima augļa, piparmētras lapiņas un kokosriekstu ūdeni.

Foto: Receptes.lv
2. Visas sastāvdaļas samaļ viendabīgas konsistences dzērienā.

Foto: Receptes.lv
3. Dzērienu pasniedz atvēsinātā glāzē, dekorē ar laima šķēlītēm un svaigām piparmētras lapiņām.
Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv
4. Blenderī liek arbūza mīkstumu, pievieno sulu no pus laima augļa, piparmētras lapiņas un kokosriekstu ūdeni.

Foto: Receptes.lv
5. Visas sastāvdaļas samaļ viendabīgas konsistences dzērienā.

Foto: Receptes.lv
6. Dzērienu pasniedz atvēsinātā glāzē, dekorē ar laima šķēlītēm un svaigām piparmētras lapiņām.
Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv