Klasiskais laša tartars

Tartara formiņas vietā var izmantot izgrieztu plastmasas glāzes apakšu.
Autors: ceipis12

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 250 g laša filejas
  • kaperi
  • 2 sarkanie sīpoli
  • Citrona sula
  • Balzamiko
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Šeit redzamas sastāvdaļas. Vēl vajadzīga tartara formiņa.
    Šeit redzamas sastāvdaļas. Vēl vajadzīga tartara formiņa.
  2. Grūtākais darbs - laša sadalīšana sīkos gabaliņos.
    Grūtākais darbs - laša sadalīšana sīkos gabaliņos.
  3. Sīki sakapāti sīpoli.
    Sīki sakapāti sīpoli.
  4. Sagriež arī kaperus.
    Sagriež arī kaperus.
  5. Visas trīs galvenās sastāvdaļas.
    Visas trīs galvenās sastāvdaļas.
  6. Visu ber bļodā, lej klāt citrona sulu, balzamiko, ber klāt pipaprus un sāli.
    Visu ber bļodā, lej klāt citrona sulu, balzamiko, ber klāt p...
  7. Kārtīgi visu samaisa.
    Kārtīgi visu samaisa.
  8. Liek formiņā, kārtīgi sapresē.
    Liek formiņā, kārtīgi sapresē.
  9. Pasniedzam ar maizes grauzdiņiem. Gardi!

    Lai labi garšo!
    Pasniedzam ar maizes grauzdiņiem. Gardi!

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi