-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Klasiskais laša tartars
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Tartara formiņas vietā var izmantot izgrieztu plastmasas glāzes apakšu.
Autors: ceipis12
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
250 g laša filejas
-
kaperi
-
2 sarkanie sīpoli
-
Citrona sula
-
Balzamiko
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
20 min.
-
Šeit redzamas sastāvdaļas. Vēl vajadzīga tartara formiņa.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Grūtākais darbs - laša sadalīšana sīkos gabaliņos.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Sīki sakapāti sīpoli.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Sagriež arī kaperus.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Visas trīs galvenās sastāvdaļas.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Visu ber bļodā, lej klāt citrona sulu, balzamiko, ber klāt pipaprus un sāli.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Kārtīgi visu samaisa.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Liek formiņā, kārtīgi sapresē.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pasniedzam ar maizes grauzdiņiem. Gardi!
Lai labi garšo!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs