Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Braunijs ar ķiršiem

FOTO: Depositphotos.com

Braunijs - lieliski, ja ar ķiršiem - vēl lieliskāk!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 130 g sviesta
  • 150 g tumšās školādes (70%)
  • 70 g ķiršu
  • 50 g grauzdētu pekanriekstu
  • 225 g cukura
  • 55 g kakao pūdera
  • 75 g miltu
  • 3/4 tējk. cepamā pulvera
  • 3 lielas olas
  • 50 g piena vai tumšās sokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem. Uz cepamās plāts uzlāj cepampapīru.
  2. Ūdens peldē izkausē sviestu kopā ar tumšo šokolādi. Uzmanās, lai ūdens neiekļūst masā!
  3. Ķiršus atbrīvo no kauliņiem un sagriež 4 daļās. Sasmalcina riekstus. Iemaisa šokolādes masā un noņem to no karstā ūdens.
  4. Citā bļodā ieber cukuru, iesijā kakao pulveri, miltus un cepamo pulveri. Iejauc šokolādes masā, rūpīgi maisa, līdz viss vienmērīgi sajaucies.
  5. Sakuļ olas un iemaisa ķiršu - šokolādes masā.
  6. Sasmalcina vidējos gabaliņos šokolādi un iemaisa masā.
  7. Lej mīklu uz pannas, izlīdzina un cep 15-20 minūtes, ja vēlies, lai braunija viducis mazliet staipīgs. Ja vēlies stingrāku, cep ilgāk.
  8. Kad gatavs, izņem no krāsns un ļauj atdzist pannā, tikai tad ņem ārā un griez gabalos.

    Lai labi garšo!
    Kad gatavs, izņem no krāsns un ļauj atdzist pannā, tikai tad...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Pildīti kabaču ziedi ar sieru un vistas fileju

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas