Braunijs ar ķiršiem

Braunijs ar ķiršiem
Foto: Depositphotos.com
Braunijs - lieliski, ja ar ķiršiem - vēl lieliskāk!

Sastāvdaļas

  • 130 g sviesta
  • 150 g tumšās školādes (70%)
  • 70 g ķiršu
  • 50 g grauzdētu pekanriekstu
  • 225 g cukura
  • 55 g kakao pūdera
  • 75 g miltu
  • 3/4 tējk. cepamā pulvera
  • 3 lielas olas
  • 50 g piena vai tumšās sokolādes

Pagatavošana

60 min.
  1. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem. Uz cepamās plāts uzlāj cepampapīru.
  2. Ūdens peldē izkausē sviestu kopā ar tumšo šokolādi. Uzmanās, lai ūdens neiekļūst masā!
  3. Ķiršus atbrīvo no kauliņiem un sagriež 4 daļās. Sasmalcina riekstus. Iemaisa šokolādes masā un noņem to no karstā ūdens.
  4. Citā bļodā ieber cukuru, iesijā kakao pulveri, miltus un cepamo pulveri. Iejauc šokolādes masā, rūpīgi maisa, līdz viss vienmērīgi sajaucies.
  5. Sakuļ olas un iemaisa ķiršu - šokolādes masā.
  6. Sasmalcina vidējos gabaliņos šokolādi un iemaisa masā.
  7. Lej mīklu uz pannas, izlīdzina un cep 15-20 minūtes, ja vēlies, lai braunija viducis mazliet staipīgs. Ja vēlies stingrāku, cep ilgāk.
  8. Kad gatavs, izņem no krāsns un ļauj atdzist pannā, tikai tad ņem ārā un griez gabalos.

    Lai labi garšo!
    Kad gatavs, izņem no krāsns un ļauj atdzist pannā, tikai tad...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi