Braunijs ar ķiršiem

2019. gada 25. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Braunijs - lieliski, ja ar ķiršiem - vēl lieliskāk!
Pagatavošana
60 min
1. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem. Uz cepamās plāts uzlāj cepampapīru.
2. Ūdens peldē izkausē sviestu kopā ar tumšo šokolādi. Uzmanās, lai ūdens neiekļūst masā!
3. Ķiršus atbrīvo no kauliņiem un sagriež 4 daļās. Sasmalcina riekstus. Iemaisa šokolādes masā un noņem to no karstā ūdens.
4. Citā bļodā ieber cukuru, iesijā kakao pulveri, miltus un cepamo pulveri. Iejauc šokolādes masā, rūpīgi maisa, līdz viss vienmērīgi sajaucies.
5. Sakuļ olas un iemaisa ķiršu - šokolādes masā.
6. Sasmalcina vidējos gabaliņos šokolādi un iemaisa masā.
7. Lej mīklu uz pannas, izlīdzina un cep 15-20 minūtes, ja vēlies, lai braunija viducis mazliet staipīgs. Ja vēlies stingrāku, cep ilgāk.
8. Kad gatavs, izņem no krāsns un ļauj atdzist pannā, tikai tad ņem ārā un griez gabalos.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu