Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Svaigie salāti ar fetu un grilētu kabaci

Svaigie salāti ar fetu un grilētu kabaci

FOTO: Depositphotos.com

Svaigumiņš! Sāli papildus salātiem nepievieno, pietiks no kabača un siera.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 1 garais gurķis
  • 1 kabacis/cukīni
  • 7-10 ķiršu tomātiņi
  • 50-70 g rukolas
  • 10-15 melnās olīvas bez kauliņiem
  • 50 g fetas siera
  • Olīveļļa
  • Citrona sula
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabaci sagriez šķēlēs, apkaisa ar nelielu daudzumu eļļas un apcep uz grila vai grilpannas, bet nepārcep, tam jābūt stingram un viducī kraukšķīgam. Atdzesē.
  2. Pa to laiku lielos gabalos sagriež gurķus un uz pusēm sagriež tomātiņus. Ber bļodā.
  3. Pievieno rukolu un olīvas, arī atdzesēto kabaci.
  4. Visu pārlej ar nelielu daudzumu olīveļļas un citrona sulu. Skābumu regulē pēc paša garšas izjūtām. Visu samaisa.
  5. Pirms pasniegšanas uzdrupina fetas sieru.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas uzdrupina fetas sieru.

Labu apetīti!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas