Svaigie salāti ar fetu un grilētu kabaci

Svaigie salāti ar fetu un grilētu kabaci
Foto: Depositphotos.com
Svaigumiņš! Sāli papildus salātiem nepievieno, pietiks no kabača un siera.

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 1 garais gurķis
  • 1 kabacis/cukīni
  • 7-10 ķiršu tomātiņi
  • 50-70 g rukolas
  • 10-15 melnās olīvas bez kauliņiem
  • 50 g fetas siera
  • Olīveļļa
  • Citrona sula
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabaci sagriez šķēlēs, apkaisa ar nelielu daudzumu eļļas un apcep uz grila vai grilpannas, bet nepārcep, tam jābūt stingram un viducī kraukšķīgam. Atdzesē.
  2. Pa to laiku lielos gabalos sagriež gurķus un uz pusēm sagriež tomātiņus. Ber bļodā.
  3. Pievieno rukolu un olīvas, arī atdzesēto kabaci.
  4. Visu pārlej ar nelielu daudzumu olīveļļas un citrona sulu. Skābumu regulē pēc paša garšas izjūtām. Visu samaisa.
  5. Pirms pasniegšanas uzdrupina fetas sieru.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas uzdrupina fetas sieru.

Labu apetīti!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi