Sākums > Receptes > Konservējumi

Mazsālīti gurķīši

2019. gada 22. jūlijs
Foto: Virtuve diviem
Ja vakarā taisa, tad no rīta jau var ēst. Kad gurķīši pāris dienas pastāvējuši istabas temperatūrā, kļuvuši duļķaini un parādās putiņas, lieku tos ledusskapī.
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress.com/
Pagatavošana
600 min
1. Uzvāra marinādi no ūdens, sāls un cukura, atdzesē.
2. Gurķīšus liek palielā traukā, var arī emaljētā katliņā, sakārto pamīšus ar garšvielām un rupji sagrieztu ķiploku. Es virsējiem nogriežu abus galiņus, lai ātrāk gatavi ēšanai.
Foto: Virtuve diviem
3. Aplej ar atdzesētu marinādi un uzliek šķīvīti kā slogu.

Lai labi garšo!
Foto: Virtuve diviem
Uz augšu