Mazsālīti gurķīši

Ja vakarā taisa, tad no rīta jau var ēst. Kad gurķīši pāris dienas pastāvējuši istabas temperatūrā, kļuvuši duļķaini un parādās putiņas, lieku tos ledusskapī.
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress.com/

Sastāvdaļas

  • 1 kg gurķu
  • 45 g sāls
  • 0.5 ēd. k. cukura
  • 1 l ūdens
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Dilles, upeņu lapas

Pagatavošana

600 min.
  1. Uzvāra marinādi no ūdens, sāls un cukura, atdzesē.
  2. Gurķīšus liek palielā traukā, var arī emaljētā katliņā, sakārto pamīšus ar garšvielām un rupji sagrieztu ķiploku. Es virsējiem nogriežu abus galiņus, lai ātrāk gatavi ēšanai.
    Gurķīšus liek palielā traukā, var arī emaljētā katliņā, sakā...
  3. Aplej ar atdzesētu marinādi un uzliek šķīvīti kā slogu.

    Lai labi garšo!
    Aplej ar atdzesētu marinādi un uzliek šķīvīti kā slogu.

L...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi