Rasols “Gatavo dabā” gaumē

Kolekcijas: Grila ēdienu
Recepti piedāvā pavārs Renārs Purmalis.

Sastāvdaļas

  • 300 g jauno kartupeļu
  • 300 g mazo burkānu
  • 150 g izcepta šašlika buntīte ar svaigiem lociņiem
  • 100 g svaigu zaļo zirnīšu
  • 100 g marinētu gurķu
  • 150 g majonēzes

Pagatavošana

60 min.
  1. Novāra veselus jaunos kartupeļus un mazos burkānus. Galvenais ir nepārvārīt. Tos vajag atstāt vēl nedaudz cietus.
  2. Kad tie novārīti, pārgriež kartupeļus un burkānus uz pusēm un liek cepties oglēs vai uz grila.
  3. Pa to laiku jau izcepto šašliku (te var veiksmīgi izmantot, ja palicis kāds daudzums šašliku pāri) sagriež uz pusēm.
  4. Noloba zirņus, sagriež lociņus un marinētos gurķus. Pēc tam visu kārto bļodā.
  5. Šī recepte prasa rasolu nemaisīt, bet kārtot skaisti bļodā, pa vidu liekot pāris karotes ar majonēzi, lai ēdot garšas kontrastē un ir jūtama katra sastāvdaļa atsevišķi, bet tajā pašā laikā ir majonēze, kas to visu apvieno.
    Izbaudi kopā ar Mežpils Saules eilu.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi