Cepta marinēta līdaka

Noķērās normāla lieluma līdaka,bet gribējās to pagatavot mazliet savādāk.
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress.com

Sastāvdaļas

  • Līdaka
  • 200 g majonēzes
  • 2 ēd. k. stipru sinepju
  • Sāls pēc garšas
  • Taukvielas cepšanai
  • Milti panēšanai
  • Olas panēšanai

Pagatavošana

100 min.
  1. Līdaku sadala cepšanai vēlamos gabalos. Zivs gabalus ieliek lielākā traukā ar tādu aprēķinu, ka varēs tos samaisīt kopā ar marinādi.
    Līdaku sadala cepšanai vēlamos gabalos. Zivs gabalus ieliek...
  2. Ar sāli ir tā, ka es līdakas gabalus apkaisīju ar sāli pirms es tos maisīju kopā ar marinādi. Ņem katru gabalu un apkaisa, cik nu katram pieņemts pēc savas garšas, var mazliet vairāk sāli, jo nāk vēl majonēzes daļa klāt.
  3. Notur marinēties stundu, tur ledusskapī! Var marinēt arī ilgāk, nekas nenotiks.
    Notur marinēties stundu, tur ledusskapī! Var marinēt arī ilg...
  4. Kad laiks ir pagājis un nagi niez ātrāk pagatavot un baudīt līdaku, ieber traukā miltus un sakuļ citā traukā dažas olas.
  5. Ņemam katru zivs gabalu tādu kāds viņš ir ar visu marinādi, apviļā miltos un pēc tam olā, liekam cepties uz sakarsētas pannas augu eļļā.
    Ņemam katru zivs gabalu tādu kāds viņš ir ar visu marinādi,...
  6. Galvenais tos nepārcept, lai tie paliek sulīgi un mutē kūstoši. Principā no katras puses tik ilgi, lai paliek zeltaini dzelteni un gatavs.
    Galvenais tos nepārcept, lai tie paliek sulīgi un mutē kūsto...
  7. Iesaku visiem pamēģināt, jo tas ir vienkārši, bet ar savu odziņu!

    Lai visiem garšo un labu apetīti!
    Iesaku visiem pamēģināt, jo tas ir vienkārši, bet ar savu od...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi