1. Sagatavo sarkano kāpostu, lai ērtāk griezt, pārgriež uz pusēm, tad vēl uz pusēm.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Sarkano kāpostu (der arī parastais kāposts) smalki sagriež.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Ber palielā bļodā, lai vēlāk visu ērti var samaisīt.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Smalki sakapājam arī pētersīļus, lociņus.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Pievieno sagrieztajam kāpostam.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
6. Dāsni pievieno krējumu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Arī sinepes nevajag žēlot.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
8. Pieberam sāli, piparus un nedaudz cukura. Pēcāk krietnu šļuku ābolu etiķa.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
9. Kārtīgi visu samaisām un gatavs.
Lai labi garšo!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs