Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Greznais zemeņu deserts

FOTO: Depositphotos.com

Pagatavo un baudi!
Desertam nedrīkst ļaut ilgi stāvēt, jo cepumi izmirks un ogas sāks sulot.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • Krēmam:
  • 250 g Mascarpone siera
  • 20 ml saldā krējuma
  • 2 ēd. k. pūdercukura
  • 1 citrona miziņa
  • Kārtojumam:
  • 9 Dāmu pirkstiņi
  • 250-300 g zemeņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. No citrona norīvē miziņu.
  2. Bļodā liek Mascarponi, pielej saldo krējumi, kuļ mikserī, pakāpensiki pievieno pūdercukuru. Beigās arī citrona miziņu.
  3. Zemenes sagriež 2 - 4 daļās, atkarībā no ogu lieluma. Gabaliņos salauž cepumus.
  4. Kārto: cepumi, krēms, ogas, cepumi, krēms un dekorē ar ogām.

    Lai labi garšo!
    Kārto: cepumi, krēms, ogas, cepumi, krēms un dekorē ar ogām....

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sena ābolu kūka

Sena ābolu kūka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas