Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Deserti

Greznais zemeņu deserts

Foto: Depositphotos.com
Pagatavo un baudi!
Desertam nedrīkst ļaut ilgi stāvēt, jo cepumi izmirks un ogas sāks sulot.
Pagatavošana
10 min
1. No citrona norīvē miziņu.
2. Bļodā liek Mascarponi, pielej saldo krējumi, kuļ mikserī, pakāpensiki pievieno pūdercukuru. Beigās arī citrona miziņu.
3. Zemenes sagriež 2 - 4 daļās, atkarībā no ogu lieluma. Gabaliņos salauž cepumus.
4. Kārto: cepumi, krēms, ogas, cepumi, krēms un dekorē ar ogām.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu