Greznais zemeņu deserts

Greznais zemeņu deserts
Foto: Depositphotos.com
Pagatavo un baudi!
Desertam nedrīkst ļaut ilgi stāvēt, jo cepumi izmirks un ogas sāks sulot.

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • Krēmam:
  • 250 g Mascarpone siera
  • 20 ml saldā krējuma
  • 2 ēd. k. pūdercukura
  • 1 citrona miziņa
  • Kārtojumam:
  • 9 Dāmu pirkstiņi
  • 250-300 g zemeņu

Pagatavošana

25 min.
  1. No citrona norīvē miziņu.
  2. Bļodā liek Mascarponi, pielej saldo krējumi, kuļ mikserī, pakāpensiki pievieno pūdercukuru. Beigās arī citrona miziņu.
  3. Zemenes sagriež 2 - 4 daļās, atkarībā no ogu lieluma. Gabaliņos salauž cepumus.
  4. Kārto: cepumi, krēms, ogas, cepumi, krēms un dekorē ar ogām.

    Lai labi garšo!
    Kārto: cepumi, krēms, ogas, cepumi, krēms un dekorē ar ogām....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti