Rabarberu un zemeņu salsa

Receptes autors šefpavārs Normunds Baranovskis.

Sastāvdaļas

  • Salsai:
  • 250 g zemeņu
  • 2 rabarberu kāti
  • 1/2 vaniļas pāksts
  • 80 g cukura
  • 10 svaigu piparmētru lapiņu
  • Tortiljām:
  • 240 g mini tortilju
  • 1 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļas
  • 2 ēd. k. kanēļa pūdercukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Rabarberus sagriež mazos kubiņos un apber ar cukuru. Pievieno vaniļas sēklas.
  2. Kad cukurs izkusis, pasilda, līdz rabarberi kļūst mīksti, un atdzesē.
  3. Smalki sagriež zemenes un piparmētras, pievieno salsai un samaisa.
  4. Mini tortiljas sagriež mazākos trijstūros, apviļā eļļā un cukurā un cep cepeškrāsnī 200 grādos, līdz tās kļūst kraukšķīgas. Daļu tortilju apkaisa ar kanēļa pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Mini tortiljas sagriež mazākos trijstūros, apviļā eļļā un cu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti