Ja desertu vēlas diētiskāku, izvēlas atbilstošus cepumu, krēmsieru un jogurtu ar zemāku tauku saturu. Var baudīt arī tūlīt pēc pagatavošanas.
Pagatavošana
20 min
1. Sasmalcina cepumus un ber deserta traukos. Ja tādu nav, var izmantot jebkuras glāzes glītāk, ja glāzes uz kājiņas, piemēram vīna. Vidēji 3 - 4 procijas.
2. Sakuļ kopā krēmsieru ar jogurtu, cukuru un vaniļas ekstraktu, līdz zīdaina, viendabīga masa. Ja av vaniļas ekstrakta, var izmantot vaniļas cukuru.
3. Krēmu liek virs cepumu masas un liek ledusskapī līdz brīdim, kad plāno pasniegt.
4. Pirms pasniegšanas, sagriez zemenes, liec uz krēma un dekroē ar piparmētru lapiņām.
Foto: Depositphotos.com
5. Pasniedz uzreiz kā uzliktas zemenes, lai tās nesāk suloties.