Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Grilēta cūkgaļa un dārzeņi Jāņa Bukuma gaumē

2019. gada 4. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Receptes autors Jānis Bukums.
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Pagatavošana
120 min
1. Gaļu sagriež krietnās šķēlēs.
Foto: Receptes.lv
2. Uzspiež citrona sulu, nežēlojot. Ierīvē gaļas šķēles.
3. Apber gaļu ar sāli un pipariem.
Foto: Receptes.lv
4. Gaļu, vēlams pirms, bet var arī pēc marinēšanas paklapē ar gaļas āmurīti, ja tāds pie rokas nav, var izmantot dūri.
Foto: Receptes.lv
5. Gaļas šķēles liek uz grila. Tās pieskata, kad nepieciešams apgriež uz otru pusi.
Foto: Receptes.lv
6. Gatavo dārzeņus. Sagriež ķiršu tomātus un sīpolus. Sasmalcina dilles un lociņus.
Foto: Receptes.lv
7. Iztīra papriku un sagriež, biezās ripiņās sagriež arī cukīnī.
8. Kad gaļa gatava, ņem to nost no grila un liek virsū papriku un cukīni.
Foto: Receptes.lv
9. Kad dārzeņi gatavi, ņem nost no grila un kārto visu šķīvjos.
Foto: Receptes.lv
10. Gaļai pārber zaļumus, klāt pasniedz svaigos un grilētos dārzeņus.
Foto: Receptes.lv
11. Bauda kopā ar iecienītāko tomātu mērci vai ketčupu.
Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu