-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Grilēta cūkgaļa un dārzeņi Jāņa Bukuma gaumē
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Receptes autors Jānis Bukums.
Foto: Jānis Škapars/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
- Gaļai:
-
1 kg cūkgaļas karbonādes
-
Svaigi spiesta citronu sula
-
Sāls
-
Pipari
- Dārzeņu platei:
-
Cukīni
-
Paprika
-
Sarkanais sīpols
-
Ķiršu tomātiņi
-
Dilles
-
Lociņš
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
120 min.
-
Gaļu sagriež krietnās šķēlēs.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Uzspiež citrona sulu, nežēlojot. Ierīvē gaļas šķēles.
-
Apber gaļu ar sāli un pipariem.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Gaļu, vēlams pirms, bet var arī pēc marinēšanas paklapē ar gaļas āmurīti, ja tāds pie rokas nav, var izmantot dūri.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Gaļas šķēles liek uz grila. Tās pieskata, kad nepieciešams apgriež uz otru pusi.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Gatavo dārzeņus. Sagriež ķiršu tomātus un sīpolus. Sasmalcina dilles un lociņus.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Iztīra papriku un sagriež, biezās ripiņās sagriež arī cukīnī.
-
Kad gaļa gatava, ņem to nost no grila un liek virsū papriku un cukīni.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Kad dārzeņi gatavi, ņem nost no grila un kārto visu šķīvjos.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Gaļai pārber zaļumus, klāt pasniedz svaigos un grilētos dārzeņus.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Bauda kopā ar iecienītāko tomātu mērci vai ketčupu.
Lai labi garšo!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs