Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Jauktā gaļas soļanka

Jauktā gaļas soļanka

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g gaļas (liellopu kauli, gaļa, nieres, kūpinājuma kauli, cīsiņi, desa)
  • 3 sīpoli
  • 4 sālīti gurķi
  • 1 paprika
  • 1.5 l buljona
  • 100 g tomātu pastas
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 lauru lapas
  • 5 melnie pipari
  • Sāls pēc garšas
  • Olīvas
  • Citrons pasniegšanai
  • Pētersīlis pasniegšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Kaulus ar mazliet gaļas vāra apm. 1 stundu, tad pievieno gaļu un vāra vēl apm. 1 stundu, līdz gaļa ir mīksta.
  2. Sīpolus sakapā un apcep sviestā, pievieno tomātu pastu un mazliet pasautē.
  3. Gaļu izņem no buljona un sagriež strēmelītēs, sagriež arī pārējo gaļu, cīsiņus, nieres u.c.
  4. Gurķus sagriež salmiņos un pusripiņās, lai interesantāk. Gabaliņos sagriež arī papriku. Visu liek katlā, pasāla un pieliek piparus pēc garšas, uzvāra.
  5. Pasniedzot zupu pievieno olīvas, pa virsu uzliek citronu un pētersīli.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas