Caurumainās kefīra pankūkas

Caurumainās kefīra pankūkas
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās
Greznas pankūkas. Caurumi rada mežģīņu efektu - skaistas un bezgala gardas.

Sastāvdaļas

  • 1 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s kefīra
  • 1/2 glāze/s karsta ūdens
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1/4 tējk. sodas
  • 2 šķipsna/s sāls
  • 15 ml augu eļļas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sakuļ olas, pielej kefīru un visu samaisa viendabīgu.
  2. Iesijā miltus, pievieno sāli, cukuru, visu samaisa, lai nav kunkuļu.
  3. Pus glāzē karsta ūdens izšķīdina sodu. Lēnām lejot, iemaisa kefīra mīklā. Ļauj mīklai 5 minūtes atpūsties.
  4. Pievieno mīklai 2 - 3 ēdamkarotes eļļas, visu kārtīgi samaisa.
  5. Kārtīgi sakarsē pannu. Pirms pirmās pankūkas to ietauko (pēc tam nav nepieciešams, jo eļļa pievienota mīklai). Lej mīklu, izlīdzina pa visu pannu un cep no abām pusēm zeltainas.
    Lai veidotos caurumiņi, pannai jābūt tiešam karstai.

    Lai labi garšo!
    Kārtīgi sakarsē pannu. Pirms pirmās pankūkas to ietauko (pēc...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis