Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Caurumainās kefīra pankūkas

Foto: Depositphotos.com
Greznas pankūkas. Caurumi rada mežģīņu efektu - skaistas un bezgala gardas.
Pagatavošana
40 min
1. Sakuļ olas, pielej kefīru un visu samaisa viendabīgu.
2. Iesijā miltus, pievieno sāli, cukuru, visu samaisa, lai nav kunkuļu.
3. Pus glāzē karsta ūdens izšķīdina sodu. Lēnām lejot, iemaisa kefīra mīklā. Ļauj mīklai 5 minūtes atpūsties.
4. Pievieno mīklai 2 - 3 ēdamkarotes eļļas, visu kārtīgi samaisa.
5. Kārtīgi sakarsē pannu. Pirms pirmās pankūkas to ietauko (pēc tam nav nepieciešams, jo eļļa pievienota mīklai). Lej mīklu, izlīdzina pa visu pannu un cep no abām pusēm zeltainas.
Lai veidotos caurumiņi, pannai jābūt tiešam karstai.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu