Melnā mamba

Sastāvdaļas

  • Mana recepte
  • 6 olas
  • 6 ēd. k. cukura
  • 6 ēd. k. miltu
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Melnā krāsviela

Pagatavošana

30 min.
  1. Atdala olas dzeltenumus no baltumiem.
  2. Sakuļ dzeltenumus ar cukuru (cik dzeltenumi, tik ēdamkarotes cukura), atsevišķi sakuļ baltumus, lai labāk sakultos, pieliek mazliet sāli.
  3. Sakultiem olu dzeltenumiem pievieno tik ēdamkarotes miltu, cik ir dzeltenumi, kārtīgi iemaisa, lai masa ir vienmērīga, tad uzmanīgi iecilā sakultos olu baltumus. Pievieno melno krāsvielu.
  4. Uzliek uz cepampannas cepampapīru un lej virsū masu.
  5. Cep 150-180*C apmēram pusstundu - ja no 6 olām, pirmās desmit minūtes cepeškrāsni vaļā vērt nedrīkst.

    Lai labi garšo!
    Cep 150-180*C apmēram pusstundu - ja no 6 olām, pirmās desmi...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi