Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Melnā mamba

FOTO: SABĪNE STŪRSTEPA

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mana recepte
  • 6 olas
  • 6 ēd. k. cukura
  • 6 ēd. k. miltu
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Melnā krāsviela
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Atdala olas dzeltenumus no baltumiem.
  2. Sakuļ dzeltenumus ar cukuru (cik dzeltenumi, tik ēdamkarotes cukura), atsevišķi sakuļ baltumus, lai labāk sakultos, pieliek mazliet sāli.
  3. Sakultiem olu dzeltenumiem pievieno tik ēdamkarotes miltu, cik ir dzeltenumi, kārtīgi iemaisa, lai masa ir vienmērīga, tad uzmanīgi iecilā sakultos olu baltumus. Pievieno melno krāsvielu.
  4. Uzliek uz cepampannas cepampapīru un lej virsū masu.
  5. Cep 150-180*C apmēram pusstundu - ja no 6 olām, pirmās desmit minūtes cepeškrāsni vaļā vērt nedrīkst.

    Lai labi garšo!
    Cep 150-180*C apmēram pusstundu - ja no 6 olām, pirmās desmi...

    FOTO: SABĪNE STŪRSTEPA

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas