1. Salātus sadala četros lielos šķīvjos vai lēzenās bļodās.
2. Pārgriež tomātus un pievieno salātiem.
3. Avokado sagriež 1,5 cm kubiņos un kārto uz salātiem.
4. Noņem garnelēm čaumalu līdz astei – asti atstāj.
5. Gatavo mērci, sajaucot 100 ml olīveļļu, balzametiķi, sojas mērci un citrona sulu.
6. Sakapā ķiplokus un liek pannā, kurā ir 4 ēd. k. sakarsētas olīveļļas.
7. Pievieno garneles, uzkaisa sāli un čili skaidiņas. Cep, līdz garneles kļūst rozā, bet ne ilgāk par 3-4 minūtēm. Katrai porcijai pievieno 6 garneles.
8. Suliņu no pannas pievieno mērcei un visu uzlej salātiem. Pasniedz nekavējoties! Ja vēlas, pasniedz ar maizi, piemēram, bageti ar ķiploku sviestu.
Lai labi garšo!

Foto: Receptes.lv