Karamelizēti vistu spārniņi

Kolekcijas: Grila ēdienu
Silti vistu spārniņi ļoti labi sader ar aukstu krējuma mērci. Vorčesteras mērce piedod īpašu svaigumu un pikantumu.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistu spārniņu
  • 50 ml Balzamiko etiķa
  • 1 ēd. k. brūnā cukura
  • Sāls
  • Mērcei:
  • 200 g krējuma (no ledusskapja)
  • 2 ēd. k. Worčesteras mērces
  • 1/2 tējk. saldās paprikas

Pagatavošana

65 min.
  1. Bļodā liek spārniņus, pievieno etiķi, brūno cukuru, sāli pēc garšas, apmaisa un atstāj uz 30 minutēm marinēties.
  2. Grilu uzkarsē līdz 160-170 grādiem.
  3. Uz grila restēm liek sparniņus, apsedz ar vāku un cep 10 minūtes. Tad atver vāku un visu laiku grozot cep vēl 20 minūtes. Šajā posmā svarīgi pieskatīt un visu laiku grozīt, jo cukurs var piedegt.
  4. Gatavo mērci. Krējumu sajauc ar Vorčesteras mērci un papriku. Ja kādam nepieciešams, tad var peivienot sāli, bet man ļoti garšoja tāpat.
  5. Spārniņus pasniedz siltus ar aukstu krējuma mērci.

    Lai labi garšo!
    Spārniņus pasniedz siltus ar aukstu krējuma mērci.

Lai la...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi