Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Karamelizēti vistu spārniņi

Foto: Pipars.lv
Silti vistu spārniņi ļoti labi sader ar aukstu krējuma mērci. Vorčesteras mērce piedod īpašu svaigumu un pikantumu.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Pagatavošana
65 min
1. Bļodā liek spārniņus, pievieno etiķi, brūno cukuru, sāli pēc garšas, apmaisa un atstāj uz 30 minutēm marinēties.
2. Grilu uzkarsē līdz 160-170 grādiem.
3. Uz grila restēm liek sparniņus, apsedz ar vāku un cep 10 minūtes. Tad atver vāku un visu laiku grozot cep vēl 20 minūtes. Šajā posmā svarīgi pieskatīt un visu laiku grozīt, jo cukurs var piedegt.
4. Gatavo mērci. Krējumu sajauc ar Vorčesteras mērci un papriku. Ja kādam nepieciešams, tad var peivienot sāli, bet man ļoti garšoja tāpat.
5. Spārniņus pasniedz siltus ar aukstu krējuma mērci.

Lai labi garšo!
Foto: Pipars.lv
Uz augšu