Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti dārzeņu šašliki

Pildīti dārzeņu šašliki

FOTO: Pipars.lv

Kolekcijas: Grila ēdienu
Vēl viens veids, kā pagatavot dārzeņus uz grila. Man patika šie pildītie dārzeņi. Starp citu, tos var pasniegt arī kā uzkodu.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g liellopa maltās gaļas
  • 3 tievi, gari baklažāni
  • 1 puravs
  • 5-6 čili pipari
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Kaltētas garšvielas
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Liellopa malto gaļu pārliek bļodā, pievieno kaltētas garšvielas, sasmalcinātus ķiplokus, sāli un svaigi maltus piparus. Visu kārtīgi samaisa.
  2. Dārzeņus sagriež apmēram 5 cm garos gabalos. Baklažāniem izgriež vidu - to ērti izdarīt ar nazi, ar kuru izgriež ābolu serdes. Puravus sadala trubiņās. Čili pipariem iztīra sēkliņas - es to darīju ar irbulīšiem (chopsticks). Tad visus dārzeņus sadur uz iesmiem.
  3. Grilu uzkarsē līdz 180-200 grādiem.
  4. Vispirms dārzeņus liek uz grila horizontāli. Cep līdz gatavībai, apmēram 20 minūtes. Iesmu visu laiku uzmanīgi groza, lai gaļa nekrīt ārā no trubiņām.
  5. Pasniedz ar dažādām mērcēm un marinētiem dārzeņiem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar dažādām mērcēm un marinētiem dārzeņiem.

Labu...

    FOTO: Pipars.lv

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas