Asās garneles ar mango un avokado salātiem

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Apmaksāta publikācija.

Sastāvdaļas

  • 400 g tīģergarneļu
  • 30 g sviesta
  • Sauja zaļumu dīgstu
  • Marinādei - mērcei:
  • 50 ml ponzu mērces
  • 1/2 citrona sulas
  • 1 laima sula
  • 1 apelsīna sula
  • 1/2 čili, sakapāta
  • 1 tējk. medus
  • 1 ēd. k. pētersīļu, sakapātu
  • Sāls
  • Salātiem:
  • 1 mango, sagriezts gabaliņos
  • 1 avokado, sagriezts gabaliņos
  • 150 g zaļo salātu

Pagatavošana

30 min.
  1. Pagatavo marinādi – sajauc citrusaugļu sulas ar ponzu mērci, sāli, čili, medu un zaļumiem – pētersīļiem vai kinzu.
  2. Pusi marinādes izmanto, lai iemarinētu garneles. Otru pusi saglabā kā salātu mērci.
  3. Kad garneles ir marinētas aptuveni 15 minūtes, tās liek pannā un strauji apcep sviestā. Cep ne ilgāk kā 5 minūtes.
  4. Lielā bļodā liek salātlapas, mango un avokado. Pārlej bļodas saturu ar mērci un sacilā kopā. Pasniedz ar garnelēm un nelielu daudzumu zaļumu dīgstu.

    Lai labi garšo!
    Lielā bļodā liek salātlapas, mango un avokado. Pārlej bļodas...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi