Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Asās garneles ar mango un avokado salātiem

Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Apmaksāta publikācija.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g tīģergarneļu
  • 30 g sviesta
  • Sauja zaļumu dīgstu
  • Marinādei - mērcei:
  • 50 ml ponzu mērces
  • 1/2 citrona sula
  • 1 laima sula
  • 1 apelsīna sula
  • 1/2 čili, sakapāta
  • 1 tējk. medus
  • 1 ēd. k. pētersīļu, sakapātu
  • Sāls
  • Salātiem:
  • 1 mango, sagriezts gabaliņos
  • 1 avokado, sagriezts gabaliņos
  • 150 g zaļo salātu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Pagatavo marinādi – sajauc citrusaugļu sulas ar ponzu mērci, sāli, čili, medu un zaļumiem – pētersīļiem vai kinzu.
  2. Pusi marinādes izmanto, lai iemarinētu garneles. Otru pusi saglabā kā salātu mērci.
  3. Kad garneles ir marinētas aptuveni 15 minūtes, tās liek pannā un strauji apcep sviestā. Cep ne ilgāk kā 5 minūtes.
  4. Lielā bļodā liek salātlapas, mango un avokado. Pārlej bļodas saturu ar mērci un sacilā kopā. Pasniedz ar garnelēm un nelielu daudzumu zaļumu dīgstu.

    Lai labi garšo!
    Lielā bļodā liek salātlapas, mango un avokado. Pārlej bļodas...

    FOTO: Mežpils alus

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas