Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pasta ar ķirbi un bekonu

FOTO: Depositphotos.com

Pastu var gan iejaukt ķirbja - bekona mērcē, gan vienkārši ar to pārliet - tas pēc katra paša ieskatiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 0.5 kg ķirbja
  • 400 g pastas
  • 140 g bekona
  • 1 neliels sīpols
  • 25 g sviesta
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • Parmezāns
  • Sāls, pipari
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakarsētā pannā ar vienu ēdamkaroti eļļas apcep gabaliņos sagrieztu bekonu.
  2. Pievieno atlikušo eļļu un ber klāt sasmalcinātu sīpolu. Cep 5 minūtes, līdz sīpols mīksts un bekons apcepies kraukšķīgs.
  3. Pie bekona un sīpoliem pievieno sviestu, izkausē un ber klāt nelielieos gabaliņos sagrieztu ķirbi. Pievieno sāli, piparus un visu kārtīgi samaisa.
  4. Periodiski apmaisa un cep, līdz ķirbis mīksts, bet nejūk ārā.
  5. Kamēr gatavojas mērce, izvāra pastu kā norādīts uz iepakojuma. Nokāš.
    Sarīvē sieru.
  6. Pastu pasniedz ar mērci un sieru.

    Labu apetīti!
    Pastu pasniedz ar mērci un sieru.

Labu apetīti!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas