Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pasta ar ķirbi un bekonu

2019. gada 12. marts
Foto: Depositphotos.com
Pastu var gan iejaukt ķirbja - bekona mērcē, gan vienkārši ar to pārliet - tas pēc katra paša ieskatiem.
Pagatavošana
30 min
1. Sakarsētā pannā ar vienu ēdamkaroti eļļas apcep gabaliņos sagrieztu bekonu.
2. Pievieno atlikušo eļļu un ber klāt sasmalcinātu sīpolu. Cep 5 minūtes, līdz sīpols mīksts un bekons apcepies kraukšķīgs.
3. Pie bekona un sīpoliem pievieno sviestu, izkausē un ber klāt nelielieos gabaliņos sagrieztu ķirbi. Pievieno sāli, piparus un visu kārtīgi samaisa.
4. Periodiski apmaisa un cep, līdz ķirbis mīksts, bet nejūk ārā.
5. Kamēr gatavojas mērce, izvāra pastu kā norādīts uz iepakojuma. Nokāš.
Sarīvē sieru.
6. Pastu pasniedz ar mērci un sieru.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu