Pamatrecepte biezajām vafelēm

Var izmantot kefīru, jogurtu, sablenderēt banānu vai sarīvēt, piemēram, kabaci vai ķirbi. Tad gan pēc garšas jāpiemēro sāls vai cukura daudzums. Nomainot produktus jāskatās, lai škidruma un sauso produktu svars saglabātos.
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress.com

Sastāvdaļas

  • 280 g miltu
  • 2 krūzes piena
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. cukura
  • 2 tējk. cepampulvera
  • 1 tējk. sāls
  • 2 ēd. k. eļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Samaisa sausos produktus - miltus, cepampulveri, cukuru, sāli.
  2. Pievieno pienu, olas un eļļu.
  3. Visu labi samaisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
    Vafeles cep kā ierasts.

    Lai labi garšo!
    Visu labi samaisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
Vafeles ce...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi