Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatrecepte biezajām vafelēm

FOTO: Virtuve diviem

Var izmantot kefīru, jogurtu, sablenderēt banānu vai sarīvēt, piemēram, kabaci vai ķirbi. Tad gan pēc garšas jāpiemēro sāls vai cukura daudzums. Nomainot produktus jāskatās, lai škidruma un sauso produktu svars saglabātos.
Recepte no bloga: Virtuvediviem.wordpress.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 280 g miltu
  • 2 krūzes piena
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. cukura
  • 2 tējk. cepampulvera
  • 1 tējk. sāls
  • 2 ēd. k. eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Samaisa sausos produktus - miltus, cepampulveri, cukuru, sāli.
  2. Pievieno pienu, olas un eļļu.
  3. Visu labi samaisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
    Vafeles cep kā ierasts.

    Lai labi garšo!
    Visu labi samaisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu.
Vafeles ce...

    FOTO: Virtuve diviem

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas