Uzkodu pankūka

2019. gada 20. februāris
Foto: Pipars.lv
Šoreiz man pa rokai gadījās ļoti smalka un ekskluzīva lieta - "Mērce ar strausa gaļu un tomātiem" no strausu fermas "Nornieki", kur es pavisam nesen viesojos. Mērce ir pēc garšas saldena ar kaltētu tomātu piegaršu un šoreiz tieši šī mērce nospēlēja pirmo vijoli. Es saprotu, ka ne visiem tāda ir pieejama, tāpēc to var aizvietot ar kaut-ko, kur sastāvā ir kaltēti tomāti. Bet es uzstājīgi iesaku pagaršot tieši šo mērci.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Pagatavošana
20 min
1. Olu uzputo ar šķipsniņu sāls un cukura, pievieno kefīru un miltus, kārtīgi samaisa.
2. Beigās pievieno karstu ūdeni un vēlreiz visu samaisa. No šīs mīklas uzcep pankūkas.
3. Pankūku liek uz šķīvja, apsmērē ar mērci. Pa virsu kārto rukolu, tomātus, vītinātu gaļu, sieru un apslaka ar olīveļļu.
Pasniedz uzreiz.

Labu apetīti!
Foto: Pipars.lv
Uz augšu