Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pankūku kārtojums

FOTO: Pipars.lv

Viens no maniem iecienītākajiem ēdieniem ir lazanja. Un es te padomāju - vai tad pankūkas nevar izmantot tāpat un pagatavot tādu pašu sacepumu? Nu, protams, ka var!
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pankūkām:
  • 75 g kviešu miltu (te var daļu aizvietot ar pilngraudu miltiem)
  • 175 ml piena
  • 1 ola
  • Sāls, cukurs
  • Pildījumam:
  • 350 g maltas gaļas
  • 400 g konservētum sasmalcinātu tomātu
  • 150 g rikotas siera
  • 100 g rīvēta siera
  • 50 g spinātu
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls, pipari
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Olu uzputo ar dakšu, pievieno miltus, pienu un kārtīgi samaisa. Pēc garšas pievieno sāli un cukuru. No šīs mīklas uzcep pankūkas.
  2. Sīpolu sasmalcina un apcep pannā ar gaļu.
  3. Tomātiem pievieno pēc garšas sāli un sasmalcinātus ķiplokus.
  4. Karstumizturīgā formā ielej 4-5 ēd.k. tomātu mērces un ieklāj vienu pankūku. Pa virsu kārto pusi no gaļas, pārlej ar 4-5 ēd.k. tomātu mērces, pārkaisa mazliet ar sieru un apsedz ar vēl vienu pankūku.
  5. Tad uzsmērē pusi no rikottas siera, kārto spinātus, uzliek vēl vienu pankūku. Tad atkal liek gaļu, mērci, mazliet siera un pankūku. Nobeidz visu ar to, kas palika pāri, apsedz ar pankūku un pārkaisa ar sieru.
  6. Cep 20 minūtes 180 grādos.

    Lai labi garšo!
     Cep 20 minūtes 180 grādos. 

Lai labi garšo!

    FOTO: Pipars.lv

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas