Pankūku kārtojums

2019. gada 20. februāris
Foto: Pipars.lv
Viens no maniem iecienītākajiem ēdieniem ir lazanja. Un es te padomāju - vai tad pankūkas nevar izmantot tāpat un pagatavot tādu pašu sacepumu? Nu, protams, ka var!
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Pagatavošana
80 min
1. Olu uzputo ar dakšu, pievieno miltus, pienu un kārtīgi samaisa. Pēc garšas pievieno sāli un cukuru. No šīs mīklas uzcep pankūkas.
2. Sīpolu sasmalcina un apcep pannā ar gaļu.
3. Tomātiem pievieno pēc garšas sāli un sasmalcinātus ķiplokus.
4. Karstumizturīgā formā ielej 4-5 ēd.k. tomātu mērces un ieklāj vienu pankūku. Pa virsu kārto pusi no gaļas, pārlej ar 4-5 ēd.k. tomātu mērces, pārkaisa mazliet ar sieru un apsedz ar vēl vienu pankūku.
5. Tad uzsmērē pusi no rikottas siera, kārto spinātus, uzliek vēl vienu pankūku. Tad atkal liek gaļu, mērci, mazliet siera un pankūku. Nobeidz visu ar to, kas palika pāri, apsedz ar pankūku un pārkaisa ar sieru.
6. Cep 20 minūtes 180 grādos.

Lai labi garšo!
Foto: Pipars.lv
Uz augšu