Holandiešu pankūka (dutch pancake)

4 1
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze/s miltu (75 g)
  • 1/2 glāze/s piena (140 g)
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. vanilīna cukura
  • 10 g sviesta
  • Malts kanēlis

Pagatavošana

35 min.
  1. Pirmām kārtām, ieslēdz cepeškrāsni uz 200 grādiem. Uzreiz cepeškrāsnī liek karstumizturīgu formu.
  2. Olas uzputo ar cukuru. Pievieno miltus, pienu, malto kanēli un uzputo vēlreiz.
  3. No uzkarsušas cepeškrāsns izņem formu un ieliek sviestu. Ļauj sviestam izkust. Formā pārlej mīklu un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
  4. Pasniedz pankūku ar visu, ko sirds vēlas - augļiem, saldo krējumu, biezpienu, saldējumu, ievārījumu, šokolādi. Es šoreiz vienkārši pavārīju 5 minūtes ābolu šķēlītes un pārlēju tās ar karameli.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz pankūku ar visu, ko sirds vēlas - augļiem, saldo kr...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs 5. februāris 11:50
Mērija, paldies, kļūdu labojām!
Mērija Ozoliņa 4. februāris 16:00
Viss jau labi un izskatās garšīgi, tikai - Dutch pancake nozīmē: holandiešu pankūka.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis