Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Holandiešu pankūka (dutch pancake)

Holandiešu pankūka (dutch pancake)

FOTO: Pipars.lv

Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze/s miltu (75 g)
  • 1/2 glāze/s piena (140 g)
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 tējk. vanilīna cukura
  • 10 g sviesta
  • Malts kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Pirmām kārtām, ieslēdz cepeškrāsni uz 200 grādiem. Uzreiz cepeškrāsnī liek karstumizturīgu formu.
  2. Olas uzputo ar cukuru. Pievieno miltus, pienu, malto kanēli un uzputo vēlreiz.
  3. No uzkarsušas cepeškrāsns izņem formu un ieliek sviestu. Ļauj sviestam izkust. Formā pārlej mīklu un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 20 minūtēm.
  4. Pasniedz pankūku ar visu, ko sirds vēlas - augļiem, saldo krējumu, biezpienu, saldējumu, ievārījumu, šokolādi. Es šoreiz vienkārši pavārīju 5 minūtes ābolu šķēlītes un pārlēju tās ar karameli.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz pankūku ar visu, ko sirds vēlas - augļiem, saldo kr...

    FOTO: Pipars.lv

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas