Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Karija zupa ar rīsu nūdelēm un turku zirņiem

Foto: Receptes.lv
Paldies par sildošās zupas recepti uztura speciālistei Jevgēnijai Jansonei un ELVI.
Foto: publicitātes
Pagatavošana
35 min
1. Lielā katlā ielej rapšu eļļu, apcep tajā dārzeņus ar garšvielām – vispirms uz lēnas uguns apbrūnina sīpolus un ķiplokus, pievieno tiem smalkos kubiņos sagrieztus burkānus, pēc brīža iemaisa dārzeņos karija pastu un maisot silda visu apmēram vienu minūti. Pievieno masai turku zirņus un garšvielas, turpina visu maisot cept vēl aptuveni vienu minūti.
2. Pievieno buljonu un visu vāra uz lēnas uguns apmēram 10-15 minūtes.
3. Beigās pievieno zemesriekstu sviestu, sāli, kokosriekstu pienu un pakarsē vēl kādu minūti.

4. Pirms pasniegšanas atbilstoši ražotāja norādītajai instrukcijai pagatavo rīsu nūdeles.
Pasniedz, rotājot ar zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu