1. Istabas temepratūrā noturētas olas liek vārīties. Vāra 10 minūtes, lai būtu droši, ka dzeltenums sacietējis.
2. Olas atdzesē (visātrāk - turot zem auksta, tekoša ūdens), uzmanīgi noloba, pārgriež uz pusēm un kādā bļodiņā saliek visus dzeltenumus.
3. Dzeltenumiem pievieno majonēzi, sinepes, sāli, visu rūpīgi ar dakšiņu saspaida, līdz iegūst viendaīgu, krēmīgu masu. Pagaršo - ja gribas pieliek vēl majonēzi vai sinepes, ar sāli neaizraujas, to iedos ķilava.
4. Pagatavoto masu pilda olu pusītēs. Lai skaistāk, var izmantot konditorejas maisiņu vai parastu maisiņu, kuram nogriež stūrīti, ja ne, izmanto vienkārši karoti.
5. Uz katras oliņas liek 1/2 ķilavas, kas atbrīvota no spurām. Dekorē ar sasmalcinātām dillēm.