Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Uz sāls cepti vistu spārniņi un stilbiņi

2019. gada 5. janvāris
Foto: Lucille
Šādā veidā vistas gabaliņi vienmēr izdodas fantastiski sulīgi ar forši kraukšķīgu ārpusi.
Sāls uzsūc taukus un šķidrumu, radot ideālu cepšanās vidi.
Pielipušos sāls gabalus nokratu, liekot uz šķīvja.
Pagatavošana
70 min
1. Sāli uzber uz cepampannas un vienmērīgi izlīdzina (aptuveni 2-3 cm biezumā).
Foto: Lucille
2. Uz sāls nepiespiežot saliek vistu spārniņus un kājiņas.
Foto: Lucille
3. Uzsildītā cepeškrāsnī liek iekšā un cep 190 grādos aptuveni 65 minūtes (bez ventilatora).
Foto: Lucille
4. Uz cepšanās beigām (~3-5min) var ieslēgt ventilatoru spēcīgāka apbrūninājuma/ārējā kraukšķīguma pastiprināšanai. Gatavs!

Labu apetīti!
Foto: Lucille
Uz augšu