Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Uz sāls cepti vistu spārniņi un stilbiņi

Uz sāls cepti vistu spārniņi un stilbiņi

FOTO: Lucille

Šādā veidā vistas gabaliņi vienmēr izdodas fantastiski sulīgi ar forši kraukšķīgu ārpusi.
Sāls uzsūc taukus un šķidrumu, radot ideālu cepšanās vidi.
Pielipušos sāls gabalus nokratu, liekot uz šķīvja.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1.5-2 kg sāls
  • 15-18 vistu spārniņi un/vai kājiņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Sāli uzber uz cepampannas un vienmērīgi izlīdzina (aptuveni 2-3 cm biezumā).
    Sāli uzber uz cepampannas un vienmērīgi izlīdzina (aptuveni...

    FOTO: Lucille

  2. Uz sāls nepiespiežot saliek vistu spārniņus un kājiņas.
    Uz sāls nepiespiežot saliek vistu spārniņus un kājiņas.

    FOTO: Lucille

  3. Uzsildītā cepeškrāsnī liek iekšā un cep 190 grādos aptuveni 65 minūtes (bez ventilatora).
    Uzsildītā cepeškrāsnī liek iekšā un cep 190 grādos aptuveni...

    FOTO: Lucille

  4. Uz cepšanās beigām (~3-5min) var ieslēgt ventilatoru spēcīgāka apbrūninājuma/ārējā kraukšķīguma pastiprināšanai. Gatavs!

    Labu apetīti!
    Uz cepšanās beigām (~3-5min) var ieslēgt ventilatoru spēcīgā...

    FOTO: Lucille

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu sacepums ar liellopu malto gaļu un Brie siera mērci

Kartupeļu sacepums ar liellopu malto gaļu un Brie siera mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas