Uz sāls cepti vistu spārniņi un stilbiņi

Šādā veidā vistas gabaliņi vienmēr izdodas fantastiski sulīgi ar forši kraukšķīgu ārpusi.
Sāls uzsūc taukus un šķidrumu, radot ideālu cepšanās vidi.
Pielipušos sāls gabalus nokratu, liekot uz šķīvja.

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1.5-2 kg sāls
  • 15-18 vistu spārniņi un/vai kājiņas

Pagatavošana

70 min.
  1. Sāli uzber uz cepampannas un vienmērīgi izlīdzina (aptuveni 2-3 cm biezumā).
    Sāli uzber uz cepampannas un vienmērīgi izlīdzina (aptuveni...
  2. Uz sāls nepiespiežot saliek vistu spārniņus un kājiņas.
    Uz sāls nepiespiežot saliek vistu spārniņus un kājiņas.
  3. Uzsildītā cepeškrāsnī liek iekšā un cep 190 grādos aptuveni 65 minūtes (bez ventilatora).
    Uzsildītā cepeškrāsnī liek iekšā un cep 190 grādos aptuveni...
  4. Uz cepšanās beigām (~3-5min) var ieslēgt ventilatoru spēcīgāka apbrūninājuma/ārējā kraukšķīguma pastiprināšanai. Gatavs!

    Labu apetīti!
    Uz cepšanās beigām (~3-5min) var ieslēgt ventilatoru spēcīgā...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi