1. Iepriekš uzvāra mandarīnu ievārījumu - nomizotus mandarīnus sadalītus daiviņās, cukuru, sasmalcinātu svaigo ingveru un sagrieztos ķirbja gabaliņus vāra aptuveni pusstundu.

Foto: Janas kūkas
2. Gatavo pamatni. Uzkarsē krāsni 180 grādus karstu. Ar cepampapīru izklāj 23 cm apaļo kūkas veidni.
3. Samaļ garšvielas.

Foto: Janas kūkas
4. Sviestu saputo ar cukuru, pievieno samaltās garšvielas.

Foto: Janas kūkas
5. Tālāk pievieno olas, citronu, miltus, sāli, sodu, cepamo pulveri, valriekstus un rīvēto ķirbi. Samaisa, līdz viendabīgai masai.

Foto: Janas kūkas
6. Mīklu liek kūkas veidnē un cep aptuveni 40 minūtes.

Foto: Janas kūkas
7. Krēmam biezpienu blendē kopā ar cukuru, krēmsieru, citrona sulu un vaniļas cukuru. Sanāk viendabīga, svaiga un garšīga masa.

Foto: Janas kūkas
8. Atdzesētu kūku griež uz pusēm. Biskvīta plāksnes mitrina - man bija cukura/citrona sīrups (2 ēd. k. ūdens, cukurs un nedaudz citrona sula). Pēc tam pārklāj ar mandarīnu ievārījumu.

Foto: Janas kūkas
9. Virs ievārījuma liek krēmu un virsū otru biskvīta plāksni. Smērē atkal ievārījumu un noslēdz ar krēmu, apsmērējot to visriņķī kūkai.

Foto: Janas kūkas
10. Virsmu dekorē ar karamelizēta citrona šķēlītēm.
Lai labi garšo!

Foto: Janas kūkas