Vistas cepetis apelsīnu marinādē

Kolekcijas: Fotorecepšu
Cepetis “Saldskābā dzīve”.
Paldies par recepti Latvijas basketbola izlasei un "Ķekava".

Sastāvdaļas

  • 1 vesela vista
  • 2 apelsīni
  • 80 ml apelsīnu sulas
  • 5 kanēļa standziņas
  • 1 ēd. k. sarkano piparu
  • 2 ēd. k. sinepju
  • 2 ēd. k. medus
  • 80 ml olīveļļas
  • 3 rozmarīna kātiņi

Pagatavošana

80 min.
  1. Apelsīniem nomizo vai norīvē mizu bez baltuma. Sadauza kanēli. Visas sastāvdaļas samaisa kopā vienā traukā un pievieno sāli un piparus pēc garšas
  2. Nomizo atlikušajiem apelsīniem balto mizas daļu un ar tiem piepilda vistu. Vistu ierīvē un piepilda  ar marinādi.
  3. Liek krāsnī cepties līdz iekšējā cepeša temperatūra sasniedz 75 - 90 grādus (šeit noderēs termometrs).
    Liek krāsnī cepties līdz iekšējā cepeša temperatūra sasniedz...
  4. Cep pēc saviem ieskatiem - cepammaisā vai uz pannas ar foliju, to noņemot beigās, lai cepetis apbrūninās.
  5. Ja cepeškrāsns temperatūra noregulēta uz 190 - 200 grādiem, cepšana aizņems 40 minūtes līdz 1 stundai. 

    Lai labi garšo!
    Ja cepeškrāsns temperatūra noregulēta uz 190 - 200 grādiem,...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi