Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Vistas cepetis apelsīnu marinādē

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kolekcijas: Fotoreceptes
Cepetis “Saldskābā dzīve”.
Paldies par recepti Latvijas basketbola izlasei un "Ķekava".
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 vesela vista
  • 2 apelsīni
  • 80 ml apelsīnu sulas
  • 5 kanēļa standziņas
  • 1 ēd. k. sarkano piparu
  • 2 ēd. k. sinepju
  • 2 ēd. k. medus
  • 80 ml olīveļļas
  • 3 rozmarīna kātiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Apelsīniem nomizo vai norīvē mizu bez baltuma. Sadauza kanēli. Visas sastāvdaļas samaisa kopā vienā traukā un pievieno sāli un piparus pēc garšas
  2. Nomizo atlikušajiem apelsīniem balto mizas daļu un ar tiem piepilda vistu. Vistu ierīvē un piepilda  ar marinādi.
  3. Liek krāsnī cepties līdz iekšējā cepeša temperatūra sasniedz 75 - 90 grādus (šeit noderēs termometrs).
    Liek krāsnī cepties līdz iekšējā cepeša temperatūra sasniedz...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Cep pēc saviem ieskatiem - cepammaisā vai uz pannas ar foliju, to noņemot beigās, lai cepetis apbrūninās.
  5. Ja cepeškrāsns temperatūra noregulēta uz 190 - 200 grādiem, cepšana aizņems 40 minūtes līdz 1 stundai. 

    Lai labi garšo!
    Ja cepeškrāsns temperatūra noregulēta uz 190 - 200 grādiem,...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas