Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas cepetis ogu un piparmētru marinādē

2018. gada 20. decembris
Foto: Receptes.lv
Cepetis “Original Red & Pepper”.
Paldies par recepti Latvijas basketbola izlasei un "Ķekava".
Pagatavošana
80 min
1. Sakapā sīpolu un sadauza ķiploku, iemaisa masā ar samīcītām vai sablendētām ogām, pievieno timiānu un saplūktas piparmētras, medu, sinepes, eļļu, sāli un piparus.
2. Ar masu ierīvē un piepilda vistu.
3. Liek krāsnī cepties līdz iekšējā cepeša temperatūra sasniedz 75 - 90 grādus (šeit noderēs termometrs).
4. Cep pēc saviem ieskatiem - cepammaisā vai uz pannas ar foliju, to noņemot beigās, lai cepetis apbrūninās.
Foto: Receptes.lv
5. Ja cepeškrāsns temperatūra noregulēta uz 190 - 200 grādiem, cepšana aizņems 40 minūtes līdz 1 stundai. 

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu