Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Kraukšķīgie sīpolu riņķīši ar alus mīklā

Kraukšķīgie sīpolu riņķīši ar alus mīklā

FOTO: Publicitātes

Lielisks kraukšķīgais našķis, baudot miestiņu.
Paldies par recepti bloga "Našķoties" autorei Zanei Ozoliņai un "Lielvārdes alus".
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 paliela izmēra sīpoli
  • 180 ml "Lielvārdes" Klasiskā vieglā eila
  • 60 g kviešu miltu
  • 1 ola
  • 1 tējk. kūpinātās paprikas pulvera
  • 1/2 tējk. sāls
  • Baltmaizes rīvmaize sīpolu riņķīšu apviļāšanai
  • Eļļa fritēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sīpolus nomizo, sagriež apmēram 5 mm biezās šķēlītēs, atdala katru sīpolu riņķīti citu no cita un tālākai gatavošanai izvēlas tikai lielākos, mazākos noglabā citu ēdienu pagatavošanai.
  2. Bļodā sajauc miltus ar sāli un kūpinātās paprikas pulveri. Šajā miltu maisījumā apviļā visus sīpolu riņķīšus. Izņem tos no bļodas un noliek atsevišķi.
  3. Miltu maisījuma bļodas saturam pievieno “Lielvārdes” Klasisko vieglo eilu un olu, sastāvdaļas samaisa viendabīgā mīklā.
  4. Sīpolu riņķīšus liek alus mīklā, tad pa vienam no tās izņem un apviļā rīvmaizē, liek katliņā sakarsētā eļļā un gatavo no abām pusēm zeltaini brūnus.
  5. Pagatavotos sīpolu riņķīšus uz brīdi izkārto uz vienreizlietojamā virtuves dvieļa sloksnītēm, pēcāk ber bļodiņā un pasniedz ar klasisko vieglo eilu un krējuma-ķiploku mērci.

    Lai labi garšo!
    Pagatavotos sīpolu riņķīšus uz brīdi izkārto uz vienreizliet...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. septembris 11:47 29.09 11:47
Konkurss ⟩ Vai vari atbildēt uz visiem jautājumiem pareizi un saukt sevi par diženu sēņotāju?
Izpildi testu un laimē "Lielo Latvijas sēņu grāmatu"

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas